Wellness

Varför inte göra en en avslappannde kryssningssemester ännu bättre vid att krydda den med lite spa och wellness, så man på allvar kan växla helt ner.

En semester ombord på ett kryssning är den perfekta möjligehten för att rensa tankarna och bekämpa vardagens spänningar. Förutom det befriande ljudet av havets brus och doften av friskt havsluft i bakrunden kan man skämma bort sig själv med lite spa och wellness som farytget erbjuder som mental och kroppslig avslappning.

Här finns fatygets spaavdelning klart till att skämma bort er från topp till tå med djupgående massager, akupunktur, hot stone massage behandlingar och mycket mera. Se fram emot ett avslappanande uppehåll med sköna behandlingar som harmoniseras med de vackra omgivelserna.

Det är verkligen glädje för kroppen när du glider ner i den brusande jacuzzin till doften av eterisk olja och varmt saltvatten som rengör huden och kroppen slappnar av helt.

Dessutom erbjuder många kryssningsfatyg frisör och skönhetssalonger som erbjuder ett allt från en enklare hårklippning till stilsäkra förvandlingar samt en upplevelse utöver det vanliga.

Du kan också njuta en vistelse i den finska bastun, varefter du kan flytta ut på soldäcket, ta ett dopp i den uppfriskande poolen eller falla ner på en av de bekväma solstolarna med din favoritdrink i handen.

Med andra ord, med ett brett utbud av avkopplande behandlingar till förmån för kropp och själ är det upplagt till den ultimata bortskämningen närr man har semester ombord på ett kryssningsfartyg.

Det är naturligtvis en skillnad på utbudet av spa och wellness från fatyg till fartyg, därför står MyCruise klara till att hjälpa er i sökandet efter den bästa kryssnigen som uppfyller dina förväntningar på en avslappnad semester.