Det är en stor möjlighet att skaffa nya bekantaskaper när du reser ensam på en kryssning

Är du singel eller bara tycker om att resa på egen hand? Du ska inte vara rädd för att du kommer att bli uttråkad ombord på ett kryssningsfatyg, här finns massor att göra. Oavsett om du helt vill njuta livet för dig själv på en solstol med en bok i handen eller väljer kryssning för att möta nya människor så är det ett perfekt resesätt för dig.

Ombord på en kryssning finns en fantastisk miljö med vackra omgivningar och stora möjligheter att stifta nya bekantskaper. Många av kryssningsbolagen gör extra mycket för de som reser på egen hand t.ex så arrangeras nästan dagligen träffar ombord för dem som reser ensamma och Costa Cruises erbjuder alltid bra priser till gäster som reser ensamma.

Du väljer själv hur du vill tillbringa din vistelse. Du kan t.ex njuta middagen ensam i din hytt eller småprata med andra gäster över ett glas vin i en av fatygets huvudrestauranter.

Se fram emot massor av event och arrangemang tillsammans. Delta i sportsaktiviteter, matlagningskurser, vinsmakning, talagshower och mycket, ,mycket mera som kan föra dig närmare fartygets andra gäster.

Ditt bagage kommer vara mycket tyngre och berikat när du går i land. Fullt av minnesvärda upplevelser och förnyad energi. Ingen kryssningsfatyg är de andra likt, och några ämnar sig bättre än andra för singelresenären.

MyCruise står därför klara till att vägleda dig i sökanden efter den bästa kryssningen till dig som singelresenär så du garaterat får en väl lyckad semester.