Åk iväg tillsammans på en oförglömlig kryssning

Har ni en festlig anledning att fira? Såsom en jämn födelsedag, bröllopsdag, jubileum eller önskar ni bara att åka iväg och slappna av med nära och kära? Då är en kryssning helt optimalt för att uppfylla allas behov.

Det kan vara svårt att hitta en resa som uppfyller allas behov när man är många som ska resa tillsammans. Men med en kryssning på ett av de större fartygen kommer ni lätt över det problemet. Även om ni reser tillsammans i flera generationer eller bara med kompisgänget så finns det alltid något för allas smak och behag ombord.

På dagarna har fartygen ett brett utbud av roliga aktiviteter. Ni kan ta upp kampen och er teamspirit mot fartygets övriga passagerare eller tävla mot varandra i fotboll, bowling, pingis, basket, minigolf eller se vem som är snabbast i vatten rutchkanan. Såklart kan ni slappna av och njuta varadras sällskap vid poolen, se en film i den imponerande biografen eller andas ut helt med en avslappnade behandling i spacentret. Ovanpå detta kryddas dagarna med stora upplevelser när fartyget lägger till, kanske vid en strand i Karibien eller en storstad vid Medelhavet.

Alla familjevänliga skepp har klubbar med utbildad personal till barn och tonåringar och det finns massor av lek och underhållning. Säkerheten ombord är i toppklass så ni kan lugnt slappna av medans barnen är på aktiviteter.

Med ett hav av möjligheter kommer ni bli berikade med unika upplevelser. Ni kommer uppleva och avnjuta delikata smakupplevelser i de många restaurangerna och se en av de storslagna teaterföreställningarna. (har lite svårt att få till de sista som en bra mening på svenska)

Efter middag och shower kan ni njuta förfriskande drinkar under bar himmel på däck och senare röra er neråt med det livliga dansgolet, här spelas musik av DJ tills solen går upp. En sak är säkert - ingen kommer att ha det tråkigt.

Ni får er egen resekonslut från start till slut som sätter sig in i era behov och önskemål för att hitta den helt perfekta kryssningen som passar alla medresenärer - stora som små.

Se fram emot en oförglömlig resa tillsammans med familj eller vänner.