Företag

Många företag väljer idag att flytta konferensen eller avdelningens årliga teambuilding till mera spännande och annorlunda miljöer. På en kryssning finns alla möjligheter för att kombinera arbetet med härliga och omväxlande omgivningar och festliga inslag.

En skräddarsytt kryssning utvidgar horisonten, skapar arbetsglädje och förnyad dynamik och energi. Om det är kurser, konferenser, teambuilding eller möten så hjälper våra duktiga resekonsulter er i jakten på den perfekta kryssningen med faciliteter som uppfyller era behov. Möteslokalerna är typiskt utrustade med modern utrustning, flipover, whiteboard, pennor och block. Vid ankomst står alltid den vänliga och servicemindede personalen redo att hälsa er välkomna och servicera er med förfriskningar under arrangemanget. Se fram till en unik och inspirerande upplevelse till havs. En kryssning tillför er konferens en extra dimension då deltagarna i pauserna kan njuta doften av frisk havsbris och fantastisk utsikt över havet.

Efter avslutade möten och andra arbetsrelaterade aktiviteter erbjuder fartyget en massa möjligheter så ni kan koppla bort arbetet. Kryssningsfartygen bjuder på bland annat live musik, förfriskande drinkar, storslagen underhållning i teatersalen, vinprovning, roliga aktiviteter och mycket, mycket mer som förbättrar sammanhållningen. Önskar man att arrangera ett privat cocktail party är det också möjligt, evt. med efterföljande casino besök

Utöver detta kan ni glädja er till en trevlig atmosfär och utsökta smakuppleveleser i eleganta omgivningar på en av fartygets många restauranger.

En sak är säkert - en kryssning kommer att bidra till att alla kommer hem mer motiverade än någonsin och med förnyad energi till jobbet.