Företag

Många företag väljer idag att flytta konferensen eller avdelningens årliga teamutbildning till mera spännande och annorlunda miljöer. En kryssning ger alla möjligheter för att kominera arbetet med härligt omväxlande omgivningar och festliga inslag.

Ett skräddarsytt uppehåll på en kryssning udvidgar horisonten, skapar arbetsglädje och förnyad dynamik (eller välj: energi). Om det är kurser, konferenser, teambuilding eller möten så hjälper våra duktiga resekonslutenter er i jakten på den rätta kryssningen med faciliteter som fyller ert behov. Möteslokalerna är typiskt utrustade med modern utrustning, flipover, whiteboard, pennor och block. Vid ankomst står alltid den vänliga och serviceminded personalen redo att hälsa er välkomna och serviciera er med förfriskningar under arrangemanget. Glädj er till en unik och inspirerande upplevelese till havs. En kryssning tillför er konferens en extra dimension då deltagarna i pauserna kan njuta doften av frisk havsbris och fantastisk utsikt över havet.

Efter mötena och alla arbetsrelaterade aktiviteter erbjuder fartyget en massa möjligheter så ni kan koppla bort arbetet. Kryssningsfartygen bjuder på bland annat live musik, förfriskande drinkar, storslagen underhållning i teatersalen, vinprovning, roliga aktiviteter och mycket, mycket mer som kan öka sammanhållningen. Det går också att välja till att få arrangerat ett privat cocktailparty eller kanske låta gruppen prova lyckan i kasinot tillsammans.

Utöver detta kan ni glädja er till en trevlig atmosfär och utsökta smakuppleveleser i eleganta omgivningar på en av fartygets alla restauranger.

En sak är säkert - en kryssning kommer att bidra till att alla kommer hem topp motiverade och med förnyad energi till jobbet.