En garanterad lyckad semester för hela familjen

Varför inte låta familjens nästa semester bli en kryssning, där ni slår ihop flera semestrar till en och därmed slipper besvärlig packning? En kryssning med familjen kan lätt konkurrera prismässigt med en veckas chartersemester med All Inclusive till Mallorca och då kommer ni hem med många upplevelse rikare, med t. ex Medelhavets storstäder eller Karibiens azurblåa stränder i minnet.

Alla familjens förväntningar kan bli infriade ombord på ett familjevänligt kryssningsfartyg. Det spelar ingen roll om man är barn, tonåring eller vuxen, så är där ett hav av möjligheter att underhålla er med. Det är omöjligt att känna sig uttråkad ombord, då det finns allt som hjärtat kan begära i form av spännande aktiviteter, underhållning och överväldigande smakupplevelser.

Alla de familjevänliga kryssningsfartygen har roliga klubbar med utbildad personal till både barn och tonåringar, där det väntar en massa lek och underhållning. Säkerheten ombord är på topp, så ni kan lugnt låta barnen leka på skeppet, medan ni njuter av en lugn stund på däcket till den vackra utsikten.

Om ni väljer ett av de större skeppen så väntar en mängd aktivitetsmöjligheter, där det kan vara svårt att hinna med allt. Ni kan bl. a se fram emot de inbjudande poolerna, där det normalt även finns ett stort vattenland med roliga attraktioner för alla åldrar, och kanske även klätterväggar, skridsko- och highropebaner på skeppet. Framåt kvällen väntar storslagna teaterföreställningar och musikaler - självklart kombinerat med ett hav av olika restauranger.

Det är med andra ord upplagt till en oförglömlig familjesemester på den blåa oceanen, som bjuder på något för varje smak.

My Cruise är alltid redo för att vägleda er till att hitta den helt perfekta kryssningen för er, så att ni garanterat får en lyckad semester för hela familjen!