En kryssning är den perfekta kulissen för en romantisk bröllopsresa

Drömmer ni om en romatisk bröllopsresa ombord på ett kryssningsfartyg i luxuriösa omgivelser som bjuder på överdådliga måltider, enastående skämma bort faktor och oförglömmliga upplevelser?

Vi hjälper er med att hitta den bästa kryssnigen för er, som lever upp till era förväntningar så att ni kan fira kärleken till varandra i vackra omgivelser. Oavsett om ni reser som par eller håller ert bröllop och bröllopsfest med vänner och familj ombord så finns det alltid besättnings personal dedikerat till er för att göra er bröllopsresa till en upplevelse som vill sätta sig fast i ert minne för alltid.

Stick näsan i franska viner och njut av varandras sällskap över delikata middagsrätter på en av fatygets intima restauranger. Se fram emot många förtrollande stunder på då däck som doftar av romantik. Där stjärnhimmelen lyser och livemusiken spelas med vackra och förföriska melodier. Vare sig ni bokar en hytt eller svit med egen balkong finns möjligheter för trevliga studer med blått hav så långt ögat kan nå i varandras närvaro som nygifta.

Fyll dagarna med ett hav av spännade aktiviteter och kulturella upplevelser eller njut en dos sol vid poolen. På kvällen kan ni bl.a njuta storslagna teaterföreställningar eller dansa till den ljusa morgonen på en av fartyges nattklubbar. Möjligheterna är många, men en sak är säker. På en kryssning får du och din andra hälft tid till varandra, kryddat med en massa fantastiska reseupplevelser.

Oavsett om ni väljer en kryssning runt Maldrivernas öar, Karibiens azurblåa stränder, en rundtur till Medelhavets många storstäder eller kanske drömresan till Hawaii så finns det, oavsett kryssning, en stor chan till att fylla fotoalbumet med minnesrika upplevelser från er romantiska bröllopsresa.

Vill ni gärna skämma bort er själva lite extra på er bröllopsresa så erbjuder många rederier särskilda uppgraderings paket. Detta kan arrageras direkt via MyCruise när ni bokar er kryssning.

Topp kryssningar