Kryssningen för dig som vill vara aktiv på semestern

Även om du är på semester så kan det ju vara så att man önskar att vara aktiv. Kryssningsfartygen har sportsaktiviteter för varje smak, oavsett om du är en vardags motionär eller om du är på elit nivå och önskar att hålla dig i form på semestern. Även man vill träna seriöst eller vara aktiv för att det är kul har fartyget ett brett utbud av aktiviteter som ger svett på pannan och ett leende på läpparna.

Du kan t.ex pröva dina krafter på klätterväggen, utmana din resekompis i boxningsringen, åka skridskor eller spela badminton, basket, fotboll, squash, tennis eller volleyboll på en av fartygets många banor. På vissa av fartygen finns även möjlighet till att spela minigolf eller slå en strike på bowlingbanan.

Duktiga instruktörer hälsar de aktivt resande välkomna i fitness centret med ett brett utbud av modern träningsutrustning. Här kan man bland annat utöva pilates, yoga, crossfit eller stimulera samtliga av kroppens muskler på träningsbänken, löpbanan eller motionscykeln - allt detta med bedårande havsutsikt.

När musklerna är utpumpade kan man andas ut, låta pulsen sjunka och låta blicken vandra ut över horisonten. Här är man garanterad en fantastisk ro och en himmelsk känsla av välbefinnande.

Det är naturligtvis inte bara ombord på fartyget man kan hålla sig aktiv. Du kan åka ut och snorkla vid en vackert korallrev, lära dig surfa, spela golf på lokala golfbanor, gå på vandringstur i bergen och utforska de många hamnstäderna som fartyget anlöper.

Många av ovanstående faciliteter finns på många av fartygen, men inget är det andra likt. Vi på MyCruise står klara till att hjälpa de aktiva reselystna med att finna den perfekta kryssningen.

 

Topp kryssningar