Kryssningen för de aktiva - ta med din sunda livsstil på semester

Även om du är på semester så kan det ju vara så att man önskar att vara aktiv. Kryssningsfartygen har sportsaktiviteter för varje smak, oavesett om du en vardags motionär eller om du är på elit nivå och önskar att hålla formen vid liv på semestern. Även man vill träna seriöst eller vara aktiv för att det är kul har fatyget ett brett utbud av aktiviteter som ger en svettig panna och ett leende på läpparna.

Du kan t.ex pröva dina krafter på klätterväggen, utmana din resekompis i boxningsringen, åka skidskor eller spela en match i badminton, basket, fotboll, squash, tennis eller volleyboll på en av fatygets många banor. På vissa av fatygen ärr de också möjlighet till att spela minigolf eller slå en strike på bowlingbanan.

Duktiga intruktörer hälsar de aktivt resande välkomna i fitness centret med ett brett utbud av modern träningsutrustning. Här kan man bland annat utöva pilates, youga, crossfit eller stimulera samtliga av kroppens muskler på träningsbänken, löpbanan eller motionscykeln - allt detta med bedårande havsutsikt.

När musklerna är utpumpade kan man andas ut, låta pulsen sjunka och låta blicken vandra ut över horisonten. Här är man garanterad en fantastisk ro och en himmelsk känsla av välbefinnande.

Det är naturligvis inte bara ombord på fatyget man kan hålla sig aktiv. Du kan ta ut och snorkla vid en vackert korallrev, lära dig surfa, spela golf på lokala golfbanor, gå på vandringstur i bergen och utforska de många hamnstäderna som fartyget lägger till vid.

Många av ovanstående faciliteter finns på många av fartygen, men inget är de andra likt. Vi på MyCruise står klara till att hjälpa de aktiva reselystna med att finna den helt perfekta kryssningen.