Upp till 50 % rabatt till våra vårdhjältar
MyCruise och MSC hyllar vårdsektorns hjältar! Läs mer
Upp till 50 % rabatt till våra vårdhjältar
MyCruise och MSC hyllar vårdsektorns hjältar!

Upp till halva priset för våra vårdhjältar!

Vårdsektorns personal har under COVID-19 krisen arbetat i frontlinjen med extra arbetspress. De har riskerat sina egna liv för att hjälpa andra, arbetat övertid och verkligen dragit ett extra strå till stacken och gör det fortfarande.

Det tycker vi att man skall hylla och belöna.

Därför erbjuder MyCruise och MSC Cruises just nu upp till 50% rabatt till alla vårdhjältar och era familjer som just nu kan behöva en extra välförtjänt och avslappnande semester.

Erbjudandet gäller på utvalda avgångar med MSC Cruises under 2021 oavsett kryssningslängd* och om du bokar din kryssning innan den 30 april 2021 – rabatten är beroende av reseperiod:

50% rabatt på alla kryssningar med avresa i januari – mars 2021
30% rabatt på alla kryssningar med avresa i april – maj 2021
Upp till 20% rabatt på alla kryssningar med avresa i juni – december 2021

Längre ner kan du se några förslag på resor på våra mest populära kryssningar med MSC Cruises.

Observera att priset du ser är innan rabatten är avdragen. Kontakta oss för att höra mer eller få ett erbjudande på din drömkryssning med rabatt.

 

  • Erbjudandet gäller all personal i vårdsektorn som har arbetat/arbetar i frontlinjen med COVID19 – sjuksköterskor, läkare och annan frontpersonal på sjukhus, vårdhem, apotek samt anställda i laboratorium.
  • Erbjudandet gäller alla bokningar gjorda i perioden 01/10.2020 – 30/4.2021.
  • Giltigt bevis/anställningskontrakt/officiell dokumentation/certifikat eller liknande skall kunna uppvisas vid bokning och även vid ombordstigning.
  • Erbjudandet gäller alla kryssningar som avgår under 2021. *Dock inte Worldcruise och det är även begränsat med platser med dessa rabatter.
  • Rabatten gäller per hytt och gäller enbart för kryssningspriset (inte för tillköp av dryckespaket, utflykter eller liknande)
  • Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden eller specialpriser.
  • Den anställde inom vårdsektorn skall själv deltaga i kryssningen och rabatten gäller enbart för den hytt som personen själv bor i.
  • Observera: säljs efter först till kvarn principen. Det tas förbehåll för utsålda kryssningar och hytter.
Scroll Top