Köpenhamn eller Stockholm : TALLIN, ESTONIA
img priceGuarantee
08-42 00 2001
Ring eller skriv för frågor eller bokning
Se våra öppningstider under kontakt

Tallinn, Estland

Destinationer

I norra Estland, på kusten mot Östersjön och Finska Viken ligger Tallinn. Tallinn är landets huvudstad och har ett invånarantal på ca 430.000. Stadens centrum som utgörs av gamla välbevarade gator och byggnader från medeltiden, hamnade 1997 på UNESCO´s världsarvslista. Bland gamla kyrkor, stadsmurar och torg finner man också en livlig kommers där restauranger, cafeer och butiker ligger sida vid sida till glädje för stadens många besökare.

Sevärt
Den gamla delen av Tallinn måste upplevas. Här finner man gamla kullerstensbelagda gator, byggnader från medeltiden samt en livlig atmosfär med butiker, cafeer och restauranger. Viru Gate. Denna del av den gamla staden är platsen där stadens handelsmän på sin tid levde och arbetade. Idag är det Tallinns mest populära shoppinggata och den livligaste delen av staden.
I hjärtat av Tallinn ligger den vackra Rådhusplatsen omgiven av gamla hus och små restauranger.
Toompea backen. Toompea backen ligger bakom gamla stan och härifrån har man en vacker utsikt över staden. På backen ligger också Toompea Slottet som är en gammal dansk borg grundad 1229.

Valuta
Euro (EUR)

Destinationer

Priserna är endast för kryssningen och per person baserat på en dubbelhytt för två personer och inkluderar skatter och avgifter.
Priserna och ledigheten av de olika hytterna kan ändras.