Australien / Nya Zealand : Sydney (Australien)
img priceGuarantee
08-42 00 2001
Ring eller skriv för frågor eller bokning
Se våra öppningstider under kontakt

Sydney, Australien

Destinationer

Sydney ligger i delstaten New South Wales i sydöstra Australien vid Tasmanska Havet. Sydney har ca 4,6 miljoner invånare och är Australiens största stad. Sydney betraktas som en av världens vackraste städer vilket särskilt beror på de imponerande byggnadsverk som staden består av. Samtidigt är Sydney rikt på historia, kultur, konst, mode och inte minst vacker natur samt en lång kustlinje med badvänliga sandstränder.

Sevärt
Sydney Harbour. Sydneys hamnområde är helt fantastiskt och fullt av sevärdheter. Bland annat den berömda Sydney Harbour Bridge och Sydney Opera House som är ritat av den danske arkitekten Jörn Utzon och är en av de mest särpräglade byggnader som någonsin uppförts.
The Rocks. Ett livligt kvarter nära Sydney Harbour Bridge fyllt av butiker och restauranger.
Royal Botanic Gardens. Se alla exotiska växter och tropiska fåglar i den vackra parken.
Darling Harbour. Ett kulturellt centrum i Sydney där man hittar alla upptänkliga sevärdheter, t.ex Sydney Aquarium. Madam Tussauds samt oräkneliga restauranger och cafeer.

Klimat
Varmt tempererat klimat med varma somrar och milda vintrar. Under sommarmånaderna december-februari är temperaturen mellan 20-25 grader medan vintermånaderna juni-augusti ligger på 10-15 grader.

Valuta
Australiska dollar (AUD)

Destinationer

Priserna är endast för kryssningen och per person baserat på en dubbelhytt för två personer och inkluderar skatter och avgifter.
Priserna och ledigheten av de olika hytterna kan ändras.