Karibien : ST.THOMAS, VI
img priceGuarantee
08-42 00 2001
Ring eller skriv för frågor eller bokning
Se våra öppningstider under kontakt

Amerikanske Jomfruøer - St. Thomas - Charlotte Amalie

Destinationer

Ön St Thomas ligger mellan Karibiska Havet och Atlanten och tillhör de Amerikanska Jungfruöarna. St Thomas tillhörde tillsammans med St Croix och St Jan Danmark fram till 1917 då USA köpte de vackra tropiska öarna för ett mindre belopp för deras goda strategiska belägenhet.
Huvudstaden på ön St Thomas heter fortfarande Charlotte Amalie, uppkallad efter den danska drottningen 1650-1714 och likväl som stadens namn finner man en massa danska spår i form av namn på gator och byggnader, t.ex. Fort Christian.

 

Sevärt
Se alla fantastiska djur (papegojor, hajar, rockor, sköldpaddor, sjölejon mm mm) i Coral World Ocean Park. Gå från den tropiska värmen in i Magic Ice där allt är skulpterat i is. För att hålla värmen kan man alltid ta en lite shot.

Njut av den hänförande utsikten från Marina at Yacht Haven Grande, där du också finner restauranger och butiker. Missa heller inte det gamla historiska Fort Christian som är döpt efter en av de gamla danska kungarna.

 

Klimat
St Thomas har ett tropiskt klimat mad varma temperaturer runt 30 grader året runt.

 

Valuta
Amerikanska dollar (USD)

Destinationer

Priserna är endast för kryssningen och per person baserat på en dubbelhytt för två personer och inkluderar skatter och avgifter.
Priserna och ledigheten av de olika hytterna kan ändras.