Asien : Singapore (Singapore)
img priceGuarantee
08-42 00 2001
Ring eller skriv för frågor eller bokning
Se våra öppningstider under kontakt

Singapore, Singapore

Destinationer

Singapore är en östat med ca 5,4 miljoner invånare belägen söder om Malacca-halvön. Singapore är Asiens näst rikaste nation vilket man kan ana då man ser stadens handelscentrum med sina höga skyskrapor och toppmoderna kontorsbyggnader. Singapore kan dock även skryta med sina många natursköna nationalparker som tillsammans med stadens storslagna sevärdheter och nöjen gör den till ett av världens mest populära resmål.

Sevärt
De botaniska trädgårdarna i Singapore. Missa inte detta väletablerade tropiska drömland där all världens växter på vackraste sätt omringar dig.
Singapore Zoo. Upplev de många exotiska djuren i en av de vackraste zoologiska parkerna på jorden.

Singapore Flyer. Njut av utsikten från gondolerna i Singapore Flyer. Här får man en halvtimmes överblick över hela staden.
Gardens by the Bay. Två mycket imponerande växthus med vattenfall, växter och vackra utsikter.

Raffles Hotel. Missa inte detta världsberömda hotell som är uppkallat efter stadens grundare, Sir Stamford Raffle, och är ursprungsstället för den klassiska utsökta drinken Singapore Sling.

Klimat
Singapore har ett tropiskt regnskogsklimat med temperaturer mellan 25 och 30 grader, och jämn nederbörd året runt.

Valuta
Singaporianska dollar (SGD)

Destinationer

Priserna är endast för kryssningen och per person baserat på en dubbelhytt för två personer och inkluderar skatter och avgifter.
Priserna och ledigheten av de olika hytterna kan ändras.