Medelhavet : SANTA CRUZ DE TENERIFE, SPAIN
img priceGuarantee
08-42 00 2001
Ring eller skriv för frågor eller bokning
Se våra öppningstider under kontakt

Santa Cruz, Teneriffa, Spanien

Destinationer

Santa Cruz är huvudorten på den spanska ön Teneriffa med 222.000 invånare och ligger på öns nordöstra kust. Santa Cruz fungerar som ingång till Teneriffas fantastiska naturrike med bland annat vulkanen Teide som är Spaniens högsta punkt. Även staden i sig är en attraktiv destination med sin närhet till stranden, sina vackra gamla byggnader och massor av möjligheter till shopping eller besök på någon av dess många utmärkta restauranger.

Sevärt
Mount Teide. Öns och Spaniens högsta punkt. En tur till vulkanen och tillbaka tar några timmar men om man har tid till det är det en fantastisk tur där man utöver att uppleva vulkanen även får en god bild av öns imponerande landskap.
Playa de las Teresitas. En ren och välskött palmstrand som för lokalbefolkningen på nordkusten är ett givet val om man vill åka och bada.
Plaza de España och Plaza de Candelaria. Mellan dessa två torg kan man tillgodose alla sina behov vad gäller shopping.

Klimat
Subtropiskt klimat med jämn temperatur året runt. De varmaste månaderna är juli, augusti och september då temperaturen ligger på 25-30 grader medan de kallaste är december, januari och februari med 15-20 grader.

Valuta
Euro (EUR)

Destinationer

Priserna är endast för kryssningen och per person baserat på en dubbelhytt för två personer och inkluderar skatter och avgifter.
Priserna och ledigheten av de olika hytterna kan ändras.