Hawaii : SAN FRANCISCO
img priceGuarantee
08-42 00 2001
Ring eller skriv för frågor eller bokning
Se våra öppningstider under kontakt

San Francisco, USA

Destinationer

San Francisco ligger på den amerikanska sydvästkusten i staten Californien och har ca 825.000 invånare. San Francisco är särskilt känd för sina backiga gator med spårvagnar och sin vackra viktorianska arkitektur. Världsberömda byggnader som Golden Gate Bridge och den frisinnade befolkningen har hjälp till att göra staden till en av de mest besökta i USA.

Sevärt
Golden Gate Bridge. Bron behöver knappast någon närmare presentation. Möjligen världens mest berömda och fotograferade bro, där självaste James Bond varit uppe och klättrat.
Alcatraz, med öknamnet The Rock har de flesta troligen också hört talas om. San Franciscos berömda fängelseö där bland annat Al Capone och fruktade massmördare satt fängslade. Idag är det ett otroligt spännande museum där man verkligen får känslan av vad de gamla fängelsemurarna haft innanför sig.
Golden Gate Park. En av de största urbana parker i världen med härliga grönområden, flotta trädgårdar och museer. Njut av den fantastiska utsikten över San Francisco genom att ta en biltur på ca 20 minuter till den sceniska utsiktsplatsen Twin Peaks.

Klimat
San Francisco har ett medelhavsliknande klimat med varma och torra somrar, 25-30 grader, och milda vintrar med temperaturer runt 10-15 grader.

Valuta
Amerikanska dollar (USD)

Destinationer

Priserna är endast för kryssningen och per person baserat på en dubbelhytt för två personer och inkluderar skatter och avgifter.
Priserna och ledigheten av de olika hytterna kan ändras.