Hawaii : SAN DIEGO
img priceGuarantee
08-42 00 2001
Ring eller skriv för frågor eller bokning
Se våra öppningstider under kontakt

San Diego, USA

Destinationer

På amerikas sydvästra kust i staten Californien ligger storstaden San Diego. San Diego är USA:s åttonde största stad med 1,3 miljoner invånare som dagligen kan njuta av stadens avslappnade atmosfär och härliga klimat. Staden har mängder av spännande sevärdheter för alla smaker vare sig man är ute efter festligt nattliv, utsökta restauranger, soliga stränder eller nöjesparker som t.ex Sea World Theme Park. Det kan bli stressigt i San Diego för där är verkligen mycket att se.

Sevärt

USS Midway Museum. Ett jättelikt krigsfartyg som numera är museum och rymmer en imponerande berättelse om USA´s flottas historia. En upplevelse både för barn och vuxna.    

San Diego Zoo. En helt fantastisk zoologisk trädgård som man måste uppleva.

Sea World San Diego. Simma med delfiner eller se uppvisningar med späckhuggare i denna imponerande och världsberömda park.

Stranden ”La Jolla Cove”. Här finns det mängder av sälar och pelikaner som har det skönt på stenar och strandkant.

Klimat
San Diego har ett medelhavsliknande klimat med varma och torra somrar, 25-30 grader, och milda vintrar med temperaturer runt 10-15 grader.

Valuta
Amerikanska dollar (USD)

Destinationer

Priserna är endast för kryssningen och per person baserat på en dubbelhytt för två personer och inkluderar skatter och avgifter.
Priserna och ledigheten av de olika hytterna kan ändras.