Medelhavet : RHODES, GREECE
img priceGuarantee
08-42 00 2001
Ring eller skriv för frågor eller bokning
Se våra öppningstider under kontakt

Grækenland - Rhodos

Destinationer

Söder om den turkiska medelhavskusten ligger Rhodos, en av de största och mest fruktbara grekiska öarna. Hela ön har sammanlagt ca 115.000 invånare varav de flesta bor i staden med samma namn. Rhodos är en av de mest välbesökta grekiska öarna pga. sin kombination av livliga semesterorter, fantastiska stränder, historiska medeltidsbyggnader och spännande arkeologiska platser. Ett riktigt semesterparadis!

 

Sevärt
Rhodos stad och Palace of the Grand Master. Missa inte Rhodos stad med sina historiska medeltidskvarter och små trevliga gator samt det gamla slottet som byggdes på 1400-talet av grekiska riddare.
Den vita byn Lindos med Akropolis liggande ovanför sig på en bergstopp. St. Pauls bukt nära Lindos är ett fantastiskt ställe för en simtur och att njuta av utsikten.

 

Klimat
Varmt medelhavsklimat med torra somrar då temperaturen ligger mellan 25-30 grader. Vintrarna är milda med mellan 10 -15 grader.

 

Valuta
Euro (EUR)

Destinationer

Priserna är endast för kryssningen och per person baserat på en dubbelhytt för två personer och inkluderar skatter och avgifter.
Priserna och ledigheten av de olika hytterna kan ändras.