Karibien : Nassau (Bahamas)
img priceGuarantee
08-42 00 2001
Ring eller skriv för frågor eller bokning
Se våra öppningstider under kontakt

Bahamas - Nassau

Destinationer

Nassau ligger på ön New Providence och är Bahamas charmiga huvudstad med ca 250.000 invånare. Staden grundades av britterna i mitten av 1600-talet och hette då Charles Town men döptes 1695 om till Nassau. Staden är ett eldorado för sightseeing, shopping och restaurangbesök, särskilt längs den livliga Bay Street. Det finns kilometervis med härliga sandstränder att slappa på. Observera att man har vänstertrafik.

 

Sevärt
Man kan lätt förbruka en hel dag på Blue Lagoon Island som har en fantastisk strand där man kan snorkla och se det levande korallrevet. Vill man hålla sig ovan vattenytan kan man simma med lekfulla delfiner.
Inne i stan bör man ta vägen förbi det berömda British Colonial Hotel som är känt från två James Bond filmer.
Förutom det lilla konstmuséet har Nassau ett intressant piratmuseum där man får lära sig både sanning och myter om livet som pirat. Muséet är en rolig upplevelse för hela familjen.

 

Klimat
Det behagliga tropiska klimatet ger värme året runt. På sommaren är snittemperaturen 32 grader och under vintermånaderna 23-27 grader.

 

Valuta
Bahamas dollar (BSD)

Destinationer

Priserna är endast för kryssningen och per person baserat på en dubbelhytt för två personer och inkluderar skatter och avgifter.
Priserna och ledigheten av de olika hytterna kan ändras.