Australien / Nya Zealand : Melbourne (Australien)
img priceGuarantee
08-42 00 2001
Ring eller skriv för frågor eller bokning
Se våra öppningstider under kontakt

Australien - Melbourne

Destinationer

Melbourne är efter Sydney Australiens populäraste metropol. Melbourne är huvudstad i staten Victoria och det är här landets kulturella liv blomstrar. Staden är vackert belägen vid Port Phillip Bay och genomskärs av floden Yarra. Med sina 4 miljoner invånare är den vackra staden en smältdegel av kultur, attraktioner och restauranger i överflöd.

 

Sevärt
Åk på en rundtur med den kostnadsfria spårvagnen City Circle Tram för att besöka unika sevärdheter som t.ex. den kungliga botaniska trädgården och Healesville-reservatet där det vimlar av lokala djurarter. I kvarteret South Gate ligger massor av restauranger, barer och dansställen och man har den vackraste utsikten till Melbournes skyline på andra sidan floden.

 

Klimat
Melbourne har ett tempererat kustklimat med omväxlande väder. Genomsnittstemperaturen varierar under året mellan 10 och 20 grader. Vintern är från juni till augusti och sommaren november till januari.

 

Valuta
Australiensiska dollar (AUD)

Destinationer

Priserna är endast för kryssningen och per person baserat på en dubbelhytt för två personer och inkluderar skatter och avgifter.
Priserna och ledigheten av de olika hytterna kan ändras.