Karibien : KEY WEST, FL
img priceGuarantee
08-42 00 2001
Ring eller skriv för frågor eller bokning
Se våra öppningstider under kontakt

USA - Florida - Key West

Destinationer

Key West ligger i delstaten Florida i södra USA och betraktas som Nordamerikas sydligast belägna stad.
Med sitt läge vid Mexikanska Golfen är Key West ett riktigt semesterparadis med palmklädda sandstränder, läckert utbud av fisk och skaldjur samt upplevelser för alla smaker. Den amerikanske författaren Ernest Hemingway har hjälpt till att sätta Key West på kartan och hans gamla hus är
idag en av stadens mest välbesökta sevärdheter.

 

Sevärt
”Old Town” och Duval Street. Promenera ned på den färgglada gatan där det alltid är något på gång och lite av varje att titta på.
The Ernest Hemingway Home & Museum. Se den berömde författarens vackra gamla egendom där man på en guidad rundtur kan lära sig mer om hans storslagna författarskap och liv i Key West.
Missa inte heller solnedgången från det livliga Mallory Square som också ligger i gamla stan och varje kväll fylls av gatukonstnärer och folk.

 

Klimat
Tropiskt klimat som är oförändrat året runt. De svalaste månaderna är december-februari då genomsnittstemperaturen är ca 21-24 grader medan juni till augusti är de varmaste med ca 28 grader.

 

Valuta
Amerikanska dollar (USD)

Destinationer

Priserna är endast för kryssningen och per person baserat på en dubbelhytt för två personer och inkluderar skatter och avgifter.
Priserna och ledigheten av de olika hytterna kan ändras.