Hawaii : Honolulu (U.S. Hawaii)
img priceGuarantee
08-42 00 2001
Ring eller skriv för frågor eller bokning
Se våra öppningstider under kontakt

USA - Hawaii - Honolulu

Destinationer

Ingenting är som Hawaii. Den lilla ögruppen mitt ute i Stilla Havet ligger långt ifrån de stora kontinenterna och även om det är en av USAs delstater skiljer den sig helt med sina speciella naturliga element som dramatiska vattenfall, frodiga regnskogar och blomstrande trädgårdar. Honolulu ligger på ön Oahu och är såväl huvudstad som Hawaiis största stad. Den vackra staden är Hawaiis företagscentrum och har nästan en miljon invånare.

 

Sevärt
Honolulu har en av världens mest berömda stränder, Waikikki Beach. Stranden med den kritvita sanden och de höga vågorna är ett riktigt turistmecka och även om det ibland kan vara trångt är det väl värt ett besök för att sola, bada eller surfa.

På bussavstånd från västra Honululu ligger Pearl Harbour, hamnen som 1941 bombades av den japanska militären och skickade in USA i andra världskriget. Idag är hamnen fortfarande en fungerande flottbas med flera muséer och minnesmärken.

 

Klimat
Honolulu har ett ordinärt tropiskt klimat med jämn temperatur hela året. Under sommaren ligger temperaturen på ca 27-32 grader och resten av året då det också regnar mest, ligger temperaturen på ca 19-24 grader.

 

Valuta
Amerikanska dollar (USD)

Destinationer

Priserna är endast för kryssningen och per person baserat på en dubbelhytt för två personer och inkluderar skatter och avgifter.
Priserna och ledigheten av de olika hytterna kan ändras.