Karibien : GEORGE TOWN, CAYMAN ISLANDS
img priceGuarantee
08-42 00 2001
Ring eller skriv för frågor eller bokning
Se våra öppningstider under kontakt

Cayman øerne - George Town

Destinationer

Caymanöarna ligger i västra Karibien och är ett utomeuropeiskt territorium som tillhör Storbritannien. Huvudstaden på Caymanöarna är George Town som ligger på Grand Cayman, den största av de tre Caymanöarna. George Town har ungefär 27.000 invånare och är känt för att ha några av världens bästa sandstränder. Korallrevet runt Caymanöarna lockar årligen tusentals dykare.

 

Sevärt
Seven Mile Beach är en av världens finaste sandstränder. Den ligger på västkusten norr om George Town varifrån man kan ta buss eller taxi för ett rimligt pris. På Seven Mile Beach finns det gott om möjligheter att snorkla, dyka eller roa sig med olika vattensporter –
eller bara njuta av det varma vattnet som hela året ligger på ca 27-28 grader.

I George Towns idylliska hamn ligger färgglada kolonibyggnader sida vid sida med små nybyggda hotell som passar in i den utomeuropeiska kulturen. En promenad genom staden med sina charmiga restauranger och gröna omgivningar är en upplevelse man inte ska missa.

 

Klimat
Klimatet på Grand Cayman är typiskt karibiskt och stabilt hela året. Temperaturen ligger på 31-32 grader på dagen och 22-25 på natten. Om det kommer någon nederbörd så är det mellan maj och oktober.

 

Valuta Cayman Island dollar (KYD)

Destinationer

Priserna är endast för kryssningen och per person baserat på en dubbelhytt för två personer och inkluderar skatter och avgifter.
Priserna och ledigheten av de olika hytterna kan ändras.