Köpenhamn eller Stockholm : Dover (England)
img priceGuarantee
08-42 00 2001
Ring eller skriv för frågor eller bokning
Se våra öppningstider under kontakt

England - Dover

Destinationer

Dover ligger i södra England vid Engelska Kanalen. Staden har ca 30.000 invånare och är känd för Eurotunnel mellan England och Frankrike, samt sina höga vitkalkade klippor, The White Cliffs of Dover, som markerar den sydligaste delen av England.

 

Sevärt
Dover Castle är Englands största slott. Det byggdes på 1100-talet och är på grund av sin viktiga defensiva position även känt som ”nyckeln till England”.

Besöker du Dover Castle bör du också besöka Secret War Time Tunnels som tar besökarna tillbaka till tiden för andra världskriget. Där kan dock vara långa köer beroende på vilken tid på dagen man kommer.

The White Cliffs of Dover ger dig möjlighet att sträcka på benen under en spännande promenad med en fantastisk utsikt från de vitkalkade klippor som är ett av Englands största varumärken.

 

Klimat
Dover ligger i ett milt tempererat havsklimat utan extrema temperaturer någon gång under året. Somrarna är ganska ljumna med temperaturer runt 20 grader medans vintrarna är förhållandevis milda med ca 0-6 grader.

 

Valuta
Brittiska Pund (GBP)

Destinationer

Priserna är endast för kryssningen och per person baserat på en dubbelhytt för två personer och inkluderar skatter och avgifter.
Priserna och ledigheten av de olika hytterna kan ändras.