Medelhavet : Cagliari (Sardinien)
img priceGuarantee
08-42 00 2001
Ring eller skriv för frågor eller bokning
Se våra öppningstider under kontakt

Italien - Sardinien - Cagliari

Destinationer

Cagliari är med sina över 150.000 invånare huvudstaden på den italienska ön Sardinien väster om Italiens kust. Staden är både en modern handelsstad och en mycket gammal medeltidsstad full av historia och charmiga stadsdelar. Cagliari omges av Sardiniens vackra natur och Medelhavets härliga vatten.

 

Sevärt
10 minuters bussresa från Cagliari ligger den vackra Poetto Beach där det även finns caféer och restauranger. Även stranden vid Spiaggia Mare Pintau är absolut värd ett besök.

Besök den gamla amfiteatern Anfiteatro Romani di Cagliari med plats för 10.000 besökare som förr i tiden varit skådeplats för gladiatorspel och offentliga avrättningar.

Gå en promenad i den vackra gamla delen av staden och titta in i butikerna, ta något att äta på någon av de många trattorias (små italienska caféer) eller större gourmetrestaurangerna. Sök sedan upp Bastione di Saint Remy och njut av utsikten över stadens tak.

 

Klimat
Cagliari har ett medelhavsklimat med varma torra somrar och milda vintrar. Under sommarmånaderna ligger temperaturen på runt 25 grader medans den kryper ner till ca 10 under vintermånaderna.

 

Valuta
Euro (EUR)

Destinationer

Priserna är endast för kryssningen och per person baserat på en dubbelhytt för två personer och inkluderar skatter och avgifter.
Priserna och ledigheten av de olika hytterna kan ändras.