Medelhavet : Cadiz (Spanien)
img priceGuarantee
08-42 00 2001
Ring eller skriv för frågor eller bokning
Se våra öppningstider under kontakt

Spanien - Cadiz

Destinationer

Cadiz är en gammal spansk hamnstad som ligger i Andalusien i södra Spanien. Cadiz räknas som en av Västeuropas äldsta städer vilket givetvis innebär att den består av gammal vacker bebyggelse, trånga gränder och en massa historia. Utöver detta kan Cadiz även skryta med ett delikat spanskt kök och vackra stränder både i och utanför staden.

 

Sevärt
I gamla stan finner man den imponerande och fantastiskt vackra Cathedral de Cadiz som är en romersk-katolsk kyrka. Från ett av kyrktornen får man en enastående panoramautsikt över staden.

Vill du se fler storslagna utsikter bör du ta en tur till Torre Tavira där du också har en fantastisk utsikt över staden.

På Museo de Cadiz kan man se och lära sig om en av Västeuropas äldsta städer och dess befolkning under flera århundraden.

Råkar du vara i Cadiz i februari får du inte missa den två veckor långa karnevalen som är en av Spaniens största och festligaste.

 

Klimat
Cadiz har ett varmt klimat med varma torra somrar med temperaturer runt 25-30 grader i juli och augusti. Vintrarna är milda och ligger på ca 10-15 grader.

 

Valuta
Euro (EUR)

Destinationer

Priserna är endast för kryssningen och per person baserat på en dubbelhytt för två personer och inkluderar skatter och avgifter.
Priserna och ledigheten av de olika hytterna kan ändras.