Australien / Nya Zealand : Brisbane (Australien)
img priceGuarantee
08-42 00 2001
Ring eller skriv för frågor eller bokning
Se våra öppningstider under kontakt

Australien - Brisbane

Destinationer

Brisbane ligger på Australiens östkust och är med sina 2 miljoner invånare landets tredje största stad. Brisbane ligger vid Brisbane River som staden döpts efter. Det är en livlig stad med hög stämning och härlig atmosfär. Staden är ett mycket populärt resmål både för turister och australiensare och den snabbast växande staden i Australien. Brisbane kom 2009 på sextonde plats över världens bästa städer att bo i .

Sevärt
Besök den familjevänliga Southbank Parklands där man har alla förutsättningar för en dag i vackra omgivningar med bad, strand och härliga promenadvägar.

 

Vill man shoppa tar man sig till The Queen Street Mall.

 

I Lone Pine koala Sanctuary kan man se och lära om Australiens djurliv i Australiens första fristad för koalabjörnar.

 

Klimat
Brisbane har bra väder hela året. Varma och klara somrar från december till februari med temperaturer mellan 20 och 28 grader, samt ljumma behagliga vintermånader från juni till augusti med 11-21 grader. Under sommarmånaderna kan luftfuktigheten vara hög men med de svala briserna från havet blir stadens temperatur ändå behaglig.

 

Valuta
Austrliensiska Dollar (AUD)

Destinationer

Priserna är endast för kryssningen och per person baserat på en dubbelhytt för två personer och inkluderar skatter och avgifter.
Priserna och ledigheten av de olika hytterna kan ändras.