Köpenhamn eller Stockholm : Amsterdam (Nederlandene)
img priceGuarantee
08-42 00 2001
Ring eller skriv för frågor eller bokning
Se våra öppningstider under kontakt

Holland - Amsterdam

Destinationer

Amsterdam är en stad man lätt blir kär i, med sin avslappnade atmosfär, sina kanaler och de små husen som ligger efter varandra. Staden är en romantisk storstad med ett inbjudande kulturliv, många spännande attraktioner, sina berömda coffee shops – många betraktar den som en av världens vackraste städer.

 

Sevärt
En romantisk kanaltur i de vackra Amsterdam är helt enkelt ett måste. Det är ett fantastiskt sätt att uppleva stadens atmosfär på, att avslappnat segla förbi stadens många vackra byggnader.
Ett besök på någon av de världsberömda muséerna t.ex Rijksmuseum, Anne Franks Hus, Stedelijk Museum, van Gogh-muséet eller Rembrandt House Museum är bland de absolut mest populära attraktionerna i Amsterdam och en stor upplevelse för alla.
Amsterdams Red Light District är ett världsberömt område fyllt av människor som går runt på gatorna och betraktar de lättklädda kvinnor som sitter i skyltfönstren. Området anses som ofarligt men man rekommenderas att vara uppmärksam på ficktjuvar. Dam Plats är en träffpunkt i stadens centrum både för lokala och turister, samt en historiskt viktig plats om man vill kunna se det kungliga palatset, Kroninklijk Paleis, som tidigare fungerade som Amsterdams rådhus.

 

Klimat
Amsterdam har milda vintrar med temperaturer över nollpunkten fast det kan komma minusgrader med vindarna från Centraleuropa, Skandinavien och Europa. Somrarna har en medeltemperatur upp emot 20 grader.

 

Valuta
Euro (EUR)

Destinationer

Priserna är endast för kryssningen och per person baserat på en dubbelhytt för två personer och inkluderar skatter och avgifter.
Priserna och ledigheten av de olika hytterna kan ändras.