Argentina - Buenos Aires

Buenos Aires är huvudstaden och den största staden i Argentina med sina 2,9 miljoner invånare (utan förorter). Buenos Aires är en stor blandad sammansättning av historia, arkitektur, affärsliv, mode, sport, dans, läcker mat, vin och mycket, mycket mer.  
Det finns inga gränser för vad som kan upplevas i tangons huvudstad som bjuder på massor av livliga kvarter med var sin charm. Det största problemet är bara att oavsett hur mycket tid du spenderar i Buenos Aires  så kan du alltid behöva mer tid.

Värt att se
Palermo - Ett fantastiskt kvarter där du hittar stadens botaniska trädgård, parken Bosque de Parlermo och inte minst Plaza Serrano med dess många butiker, restauranger och trendiga barer.
Puerto Madero är ett gammalt hamnområde som har genomgått en stor stadsförnyelse så det  idag har det blivit ett modernt och välbärgat område med skyskrapor, restauranger och nattklubbar. Här är också den imponerande "Woman's Bridge".
La Boca är en härlig gammal stad med sina färgglada husfasader och blomstrande kulturliv. Tango är i centrum samt Boca Juniors fotbollsklubb med stadion "La Bombonera".

Valuta
Argentinsk peso (ARS)

Väder

Topp kryssningar