Betalning av resan 

Vid bekräftelse av resan debiteras en deposition, som motsvarar våra leverantörers betalningsvillkor samt ev. avgift för avbeställningsskydd. Depositionen ska vara överförd till MyCruise på det datum som står på den skickade fakturan. Den resterande summan kommer att debiteras i enlighet med våra leverantörers betalningsvillkor och måste vara MyCruise tillhanda det datum som står på den skickade fakturan.

Observera att flera av våra leverantörer kräver 25 procent av resan pris i deposition, som ska betalas kort tid efter bokningen, och den resterande summan ska ofta betalas tre månader innan avresa. Om inte betalningsdatumen (som framgår på din faktura) följs, förbehåller vi oss rätten att avboka resan och den inbetalade depositionen kommer att gå förlorad. Bokningar som görs mindre än 90 dagar innan avresan, accepteras oftast endast mot full förhandsbetalning.

Vanligtvis tillkommer ingen kortavgift på betalningar gjorda med betalningskort. Undantag är dock om kortet är ett företagskort, eller är utfärdat i ett land som inte ingår i EES.

  • Dankort, Visa/Dankort och eDankort: 0,00 kr.
  • Privata Mastercard, Maestro, Visa/Electron utfärdade i Danmark: 0,00% och ej utfärdade inom EES: 0,74%
  • Företags Mastercard, Maestro, Visa/Electron utfärdade i Danmark och utlandet: 0,74%
Biljetter 

Om du ska resa med MSC Cruises, Costa Cruises, Carnival Cruise Line, Princess Cruises eller Holland America Line, så får MyCruise först tillgång till dina biljetter, när du har checkat in online. Därför är det mycket viktigt att du checkar in online så fort som möjligt efter att du har mottagit ditt bokningsnummer och övrig information från MyCruise. Vanligtvis får du din kryssningsbiljett och eventuella flygbiljetter samt voucher till hotell och biluthyrning ca. 7-14 dagar innan avresa.

Läs mer om online check in här.