Kryssningsexpert med kunden i fokus

MyCruise är agent för världens ledande kryssningsrederier. Företaget etablerades i Köpenhamn 2008 och har från början fokuserat på att förmedla värdens bästa kryssningsresor.

Vi är anslutna och registrerade i den danska resegarantifonden, som har samma försäkring för våra svenska kunder som Kammarkollegiet.
Tillsammans har vi många års erfarenhet inom kryssningsbranschen, så du är i trygga händer när du beställer din kryssning hos oss. 

Hos MyCruise är kunden 100 procent i fokus, och vi lägger stor vikt på personlig service samt kvalitet. Vi skräddarsyr årligen flera tusen kryssningar i hela värden, och med vår långa erfarenhet från resebranschen samt täta kontakter med våra samarbetspartners, kan vi garantera hög kvalitet och god service under hela processen. 

Våra duktiga resesäljare sitter redo för att ge dig den bästa servicen när du kontaktar oss. 

Vi gör dina drömmar till verklighet!

Kontakt MyCruise

08-42 00 2001

MyCruise.dk ApS
CVR nr. 31497272
Registreret i den danska resegarantifond (nr. 2016).

Drottninggatan 97
113 60 Stockholm, Sverige

Mycruise Team

MyCruise är en Skandinavisk kryssningsagent som specialiserar sig på att skräddarsy kryssningsresor. Vi har ett starkt samarbete med 9 av världens ledande rederier och har därför ett stort urval av kryssningar för alla smaker. Vi har kontor i Vanløse utanför Köpenhamn där stämningen alltid är i topp hos våra 25 medarbetare.  

Vi har ”räknat” på våra erfarenheter och totalt sett har MyCruise resekonsulenter över 100 år reserfarenhet tillsammans.  Så trots ett väldigt stort urval av kryssningar och rederier, kan vi med säkerhet säga att vi har riktigt bra kännedom till våra produkter och vi gläder oss att dela denna kännedom med er.

{{ member.name }} {{ member.department }}

{{ member.email }} {{ member.telephone }}