Boka resan – med extra trygghet

Vi förstår om du blir osäker på att boka en resa med tanke på Coronaviruset just nu. Vi med flera andra i resebranschen hoppas och förväntar att situationen kommer vara under kontroll inom ett par månader, och vi förstår att era semesterplaner kan komma lite i knipa. 

Därför har vi sett till att ordna med extra trygghet i denna mycket särskilda situation som råder och kan nu erbjuda fördelaktiga avbokningsregler med flera av de olika rederier vi samarbetar med.

Och många av kryssningarna har faktiskt aldrig varit såhär billiga som de är just nu. Och kombinerat med den extra tryggheten med bra avbokningsvillkor är det ett mycket bra läge att hitta sin drömkryssning till ett riktigt bra pris – och med ro i magen.

 

Vi vill uppmärksamma er på att nedanstående villkor gäller endast nya bokningar. Om du redan har bokat en kryssning, så kan du kontakta oss på MyCruise och se villkoren som är gällande för just din kryssning.Se rederiernas avboknings och ändringsvillkor nedan:

Royal Caribbean

Vid bokning innan den 1 november 2021, på kryssningar med avresa innan den 1 maj 2022, kan man avboka fram till 48 timmar innan avresa och få ett tillgodobevis (Future Cruise Credit / FCC) på hela beloppet.

Tillgodobeviset gäller fram til den 30 april 2022 på en ny kryssning med Royal Caribbean med avresa fram till den 31 december 2022.

 

MSC Cruises

Vid bokning innan den 1 oktober 2021 har du möjlighet att omboka gratis 15 dagar innan avresa. Om du bokar om kryssningen måste det nya avresedatumet för kryssningen vara senast den 30 september 2022. Vid avbokning gäller standardavbokningsreglerna.

 

Celebrity Cruises

Vid bokning innan den 1 september 2021 kan man avboka fram till 48 timmar innan avresa och få ett tillgodobevis (Future Cruise Credit / FCC) på hela beloppet.

Tillgodobeviset gäller på en ny kryssning med Celebrity Cruises med avresa fram till den 30 september 2022.

 

Princess Cruises

Vid bokning innan den 1 oktober 2021, på kryssningar med avresa innan den 1 januari 2022, kan man avboka fram till 30 dagar innan avresa och få ett tillgodobevis (Future Cruise Credit / FCC) På hela beloppet.

Tillgodobeviset gäller för en ny kryssning med Princess Cruises fram till den 31 december 2022 eller ett år efter ursprunglig avresedatum.

  

Costa Cruises

Vid bokning av kryssningar med Costa Deliziosa, Firenze, Luminosa eller Smeralda mellan 23 juli 2021 och 1 september 2021, har du möjlighet att avbeställa gratis 48 timmar innan avresa. Vid bokning av kryssningar innan 22 juli 2021, har du möjlighet att avbeställa gratis 15 dagar innan avresa. Vid avbokning kan du välja att få ett tillgodobevis eller få tillbaka pengarna.

 

Norwegian Cruise Line

På kryssningar med avrese fram till den 31 oktober 2021, kan man avboka fram till 15 dagar innan avresa och få ett tillgodobevis (Future Cruise Credit / FCC) på hela beloppet.

Tillgodobeviset gäller för en ny kryssning med Norwegian Cruise Line med avresa fram till och med 31 december 2022.

   

Azamara

Vid bokning innan den 1 september 2021, på kryssningar med avrese innan den 1 maj 2022, kan man avboka fram till 48 timmar innan avresa och få ett tillgodobevis (Future Cruise Credit / FCC) på hela beloppet.

Tillgodobeviset gäller på en ny kryssning med Azamara med avresa fram till den 30 september 2022.

 

Holland America Line

Vid bokning innan den 1 oktober 2021, på kryssningar med avrese fram till den 31 december 2021, kan man avboka fram till 30 dagar innan avresa och få ett tillgodobevis (Future Cruise Credit / FCC) på hela beloppet.

Tillgodobeviset skall användas inom de nästkommande 12 månaderna och gäller till en ny kryssning med Holland America Line med avresa fram till och med den 31 december 2022. 

  

OBS!

Ovanstående villkor gäller enbart för själva kryssningen. Observera att tillgodobeviset enbart kan användas hos MyCruise och du kan inte få pengar tillbaka eller utbetalda. För eventuellt bokade flygbiljetter och hotellövernattningar så gäller MyCruise ordinarie avbokningsvillkor. Detsamma gäller för perioder/kryssningar som ligger utanför ovan nämnda ramar.  Vi tar förbehåll för pågående förändringar.

 

Senast uppdaterad: den 14 september 2021