Boka resan – med extra trygghet

Vi förstår om du blir osäker på att boka en resa med tanke på Coronaviruset som det talas mycket om nu. Vi med flera andra i resebranschen hoppas och förväntar att situationen kommer vara under kontroll inom ett par månader, och vi förstår att era semesterplaner kan komma lite i knipa just nu. Om ni t. ex. gärna vill ha er sommarsemestern på plats men samtidigt vill avvakta och se vad som händer den närmsta tiden så kan det vara svårt att bestämma sig och boka en resa till den tidpunkten man önskar.   

Därför har vi sett till att ordna med extra trygghet i denna mycket särskilda situation som råder och kan nu erbjuda fördelaktiga avbokningsregler med flera av de olika rederier vi samarbetar med. Och många av kryssningarna har faktiskt aldrig varit såhär billiga som de är just nu. Och kombinerat med den extra tryggheten med bra avbokningsvillkor är det ett mycket bra läge att hitta sin drömkryssning till ett riktigt bra pris – och med ro i magen.


Se rederiernas avboknings och ändringsvillkor nedan:

MSC Cruises

För alla kryssningar med avresa senast 30.e september 2020 kan man gratis ombokar fram till 48 timmar innan avresa till en ny kryssning med MSC, som har avresa inom de nästa 12 månaderna från tidigare kryssningen. Ombokningen skall vara till en kryssning i samma område som den tidigare kryssningen, d.v.s. att har man en kryssning i Medelhavet så skall ombokningen också vara till Medelhavet.  
Obs: priset för den nya kryssningen fastställs av MSC då de kollar vad priset var på det ursprungliga datumet när du beställde din kryssning. Avbokningsreglerna på din första kryssning följer även med över på den nya kryssnings bokningen.

 

Costa Cruises

För alla kryssningar med avresa senast 31.e augusti 2020 kan man gratis ombokar fram till 48 timmar innan avresa till en ny kryssning med Costa Cruises, som har avresa inom de nästa 12 månaderna från tidigare kryssningen.

 

Norwegian Cruise Line

För kryssningar med avresa senast den 30.e november 2020 får man vid avbokning fram till 48 timmar innan avresa ett tillgodobevis på hela beloppet. Detta kan användas till en ny kryssning med Norwegian Cruise Line. Tillgodobeviset kan användas fram till och med avresa senast 31.e december 2022.

OBS: Tillgodobevis tillbakabetalas inte og kan endast användas hos MyCruise.

Royal Caribbean

För alla kryssningar med Royal Caribbean kan man avboka sin resa fram till 48 timmar innan avresa och få ett tillgodokvitto på hela det betalade beloppet till användning av en ny kryssning med Royal Caribbean. Tillgodobeviset kan användas fram till och med avresa senast den 31.e december 2021.

OBS: Tillgodobevis tillbakabetalas inte og kan endast användas hos MyCruise.

 

Celebrity Cruises

För alla kryssningar med Celebrity Cruises kan man avboka sin resa fram till 48 timmar innan avresa och få ett tillgodokvitto på hela det betalade beloppet till användning av en ny kryssning med
Celebrity Cruises. Tillgodobeviset kan användas fram till och med avresa senast den 31.e december 2021.

OBS: Tillgodobevis tillbakabetalas inte og kan endast användas hos MyCruise.

 

Azamara

För alla kryssningar med avresa Azamara kan man avboka sin resa fram till 48 timmar innan avresa och få ett tillgodokvitto på hela det betalade beloppet till användning av en ny kryssning med
Azamara Cruises. Tillgodobeviset kan användas fram till avresa senast den 31.e december 2021.

OBS: Tillgodobevis tillbakabetalas inte og kan endast användas MyCruise.

 

Holland America Line

För alla kryssningar med avresa senast den 31.e juli 2020 kan man avboka sin resa fram till 48 timmar innan avresa och få ett tillgodokvitto på hela det betalade beloppet till användning av en ny kryssning med
Holland America Line. Tillgodokvittot skall användas senast 31.e december 2020 på resor fram till och med avresa den 31.e december 2021.

OBS!  Tillgodobevis tillbakabetalas inte og kan endast användas MyCruise.

 

Princess Cruises

För alla kryssningar med avresa i perioden 11.e maj till den 31.e juli 2020 får du vid avbokning 48 timmar innan avresa ett tillgodobevis på hela beloppet som kan användas till en ny kryssning med Princess Cruises. Tillgodobeviset kan användas till en kryssning med avresa senast den 31 december 2021.

För kryssningar med avresa i perioden 1.e augusti till den 15.e oktober 2020 får du vid avbokning 30 dagar innan avresa ett tillgodobevis på hela beloppet som kan användas till en ny kryssning med Princess Cruises. Tillgodobeviset kan användas till en kryssning med avresa senast den 31 december 2021.

 

OBS!

Ovanstående villkor gäller enbart för själva kryssningen. För eventuellt bokade flygbiljetter och hotellövernattningar så gäller MyCruise ordinarie avbokningsvillkor. Detsamma gäller för perioder/kryssningar som ligger utanför ovan nämnda ramar.  Vi tar förbehåll för pågående förändringar.

 

Senast uppdaterad: 2.e juni 2020