Extra trygghet
img priceGuarantee
08-42 00 2001
Ring eller skriv för frågor eller bokning
Se våra öppningstider under kontakt

Boka resan – med extra trygghet

 

Vi förstår om du blir osäker på att boka en resa med tanke på Coronaviruset som det talas mycket om nu. Vi med flera andra i resebranschen hoppas och förväntar att situationen kommer vara under kontroll inom ett par månader, och vi förstår att era semesterplaner kan komma lite i knipa just nu. Om ni t. ex. gärna vill ha er sommarsemestern på plats men samtidigt vill avvakta och se vad som händer den närmsta tiden så kan det vara svårt att bestämma sig och boka en resa till den tidpunkten man önskar.   

Därför har vi sett till att ordna med extra trygghet i denna mycket särskilda situation som råder och kan nu erbjuda fördelaktiga avbokningsregler med flera av de olika rederier vi samarbetar med. Och många av kryssningarna har faktiskt aldrig varit såhär billiga som de är just nu. Och kombinerat med den extra tryggheten med bra avbokningsvillkor är det ett mycket bra läge att hitta sin drömkryssning till ett riktigt bra pris – och med ro i magen.


Se rederiernas avboknings och ändringsvillkor nedan:

MSC Cruises

AVBOKNING:
Kryssningar som är bokade i perioden 11.e mars  - 31.e maj 2020: För alla kryssningar med avresa före 30.e juni 2020 kostar det enbart 500 kr per person att avboka sin resa fram till 21 dagar innan avresa. Gäller inte på WorldCruise

OMBOKNING:
För alla kryssningar oavsett resmål med avresa före 30.e juni 2020 kan man gratis ombokar den till en ny kryssning med MSC, som har avresa inom de nästa 12 månaderna. Ombokningen skall vara till en kryssning i samma område som den tidigare kryssningen, d.v.s. att har man en kryssning i Medelhavet så skall ombokningen också vara till Medelhavet. Gäller inte WorldCruise

 

Costa Cruises

Gratis avboknings avgift för alla kryssningar fram till och med 1.e maj 2020

Gäller enbart för kryssningar bokade i perioden 10.e mars  - 1.e maj 2020
Gäller inte för WorldCruises

 

Norwegian Cruise Line

För kryssningar med avresa senast den 30.e september 2020 får man vid avbokning fram till 48 timmar innan avresa ett tillgodobevis på hela beloppet. Detta kan användas till en ny kryssning med Norwegian Cruise Line. Gäller enbart för kryssningar bokade i före 10.e mars 2020. Tillgodobeviset kan användas fram till och med avresa senast 31.e december 2022.

OBS: Tillgodobevis tillbakabetalas inte og kan endast användas hos MyCruise.

 

Royal Caribbean

För alla kryssningar med avresa senast den 31.e juli 2020 kan man avboka sin resa för enbart 500 kr per person upp till 42 dagar innan avresa. Vid avbokning mellan 41 dagar till 48 timmar innan avresa får man ett tillgodokvitto på hela det betalade beloppet till användning av en ny kryssning med Royal Caribbean. Tillgodobeviset kan användas fram till och med avresa senast den 31.e december 2021.

OBS: Tillgodobevis tillbakabetalas inte og kan endast användas hos MyCruise.

 

Celebrity Cruises

För alla kryssningar med avresa senast den 31.e juli 2020 kan man avboka sin resa för enbart 500 kr per person upp till 42 dagar innan avresa. Vid avbokning mellan 41 till 48 timmar innan avresa får man ett tillgodokvitto på hela det betalade beloppet till användning av en ny kryssning med Celebrity Cruises. Tillgodobeviset kan användas fram till och med avresa senast den 31.e december 2021.

OBS: Tillgodobevis tillbakabetalas inte og kan endast användas hos MyCruise.

 

Azamara

För alla kryssningar med avresa senast den 31.e juli 2020 kan man avboka sin resa för 150 kr per person upp till 91 dagar innan avresa. På kryssningar som det är mellan 90 dagar till 48 timmar får man vid avbokning mellan 41 till 48 timmar innan avresa ett tillgodokvitto på hela det betalade beloppet till användning av en ny kryssning med Azamara Cruises. (Förstår inte denna står samme på Dk)

Tillgodobeviset kan användas fram till avresa senast den 31.e december 2021.
OBS: Tillgodobevis tillbakabetalas inte og kan endast användas MyCruise.

 

Holland America Line

För alla kryssningar fram till avresa den 15.e oktober 2020 får du vid avbokning med mer än 30 dagar till avresa ett tillgodobevis på hela beloppet som kan användas till en ny kryssning med Holland America Line.
Tillgodokvittot kan användas fram till och med avresa den 31.e december 2021

Gäller enbart för kryssningar bokade i perioden 10.e mars - 1.e maj 2020
OBS! Bokning och inlösning av tillgodokvitto skall ske senast 30 dagar före avresa. Tillgodobevis tillbakabetalas inte og kan endast användas MyCruise.

 

OBS!

Ovanstående villkor gäller enbart för själva kryssningen. För eventuellt bokade flygbiljetter och hotellövernattningar så gäller MyCruise ordinarie avbokningsvillkor. Detsamma gäller för perioder/kryssningar som ligger utanför ovan nämnda ramar.  Vi tar förbehåll för pågående förändringar.

 

Senast uppdaterad: 18 mars 2020